21 Mayıs 2012 Pazartesi

Şaka gibi ...


Şaka olduğunu söyleceklerini hissettiğiniz 'an'larınız olurmu? Dün gecenin 'bu bir şaka' 'oyun.. oyun..' diyen biri çıkacamış gibi bir his var bugün içimde..
Zaman sen nasıl birşeysin nasıl bu kadar hızlı ve karmaşık akıyorsun.. Dün neleri düşünürken bugün neler düşünmemize sebep oluyorsun..

Dün aynı sıraları paylaştığım yakın bir dostum evlendi.. Evlilik düşüncesi girince aklıma nedense huzursuz olurum. Büyümektenmi korkuyorum yoksa bunu kabul etmek mi daha zor henüz kavramış değilim. 

Tamemiyle evlilik fikrine o oluşuma ters bir kişi olarak insanların neden deli gibi evlenebilmek için 'düzgün kişiyi,doğru insanı' bulma gibi bir çabada olmalarını hep saçma bulmuşumdur. 

Bu kesinlikle büyüdüğünün hayatın akışındaki sıranın yerini alma vaktinin geldiğini belirleyen bir durum. Aile kavramıda aynı ölçülerde negatif bir yaklaşım içerisindedir bende... Bence öncelikle inanmak gerek... O inanç olan herkes aile olup evlenebilir... Gerçi sadece evlilik demek değildir 'aile olmak' ama malum Türk Toplumuyuz... Aile kutsaldır...

 Evlenenlere mutluluklar diler, mümkünse benden yüzmilyon kilometre uzaklardan el bile sallamasın :)
Mutlu günler....



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright All Right Reserved ! Tuba Atamer !