10 Mayıs 2012 Perşembe

Başlık Sıkıntısı Yaşıyorum :)


Çok enteresan insanlar var. Hani hep deriz ya "kimseyi kendin gibi sanma" hakikatten de öyle. Milyonlarca insan var. Bu milyonlarca farklı karakter anlamına gelir ki bu durumda bu tip insanlarla karşılaşma olasılığınız dahada artar. Olasılık hesaplarına girmek şuan benide o kategoriye sokacak. Zaten yeterince tuhaf biriyken ilaveten bunuda eklemesem hayrıma olacaktır. :) 

Hastaneler özellike devlet hastanelerinde o kişileri bir arada toplanmaları bana şu hissi veriyo;"seçmece bunlar":) Kesinlikle öyle... Her gittiğim hastanede, kıyıda köşe pusuda ayak üstü seni sorgulamaya hazır tipler vardır... Kendilerine özgü bir sorgulama şekliyle sen farkında ol yada olma ister istemez anlatma durumnda kalır ve eğerki kalabalıksa biraz daha zorlarsanız akraba bile çıkabilirsiniz. 
Bu kuyruklarda o kadar dert, o kadar keder varki insanlar artık değil normal olamak, "normal" kelimesinin kendilerinde birleştiğinin bilinci ile yaşıyor. "Normal Abi" Türkiye burası. 

Bugünkü teyzeler sanki doktora değilde güne gelmiş gibi bir hal içerisinde tüm hastaların hastalıklarından tutunda, tedavi sürecine kadar, akrbalarının başına gelen ve kullanmak üzere tavsiyeler verdikleri gibi gayet rahat bir tavırla sormaya anlatmaya çekinmediler. Böyle olmasalar zaten nasıl geçer ki vakit. 

Hastalara acil şifalar dilerim. Her gittiğimde şükrederim halime ufak tefek kontrollerin dışında doktorları aşındırdığıma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright All Right Reserved ! Tuba Atamer !